Corpul unui muncitor mexican dat dispărut după surparea unui pod lovit de o navă la 26 martie, la Baltimore, în estul Statelor Unite, a fost găsit, a anunţat Guvernul mexican, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba despre corpul lui Carlos Daniel Hernandez, care efectua lucrări de raparaţii la şosea pe Podul Francis Scott Key în momentul în care infrastrcutura a fost lovită de portconainerul Dali din Singapore, anunţă pe X ministrul mexican de Externe Alicia Barcena.

Alţi doi muncitori au fost găsiţi morţi la scurt timp după accident, iar alţi trei sunt daţi în continuare dispăruţi şi consideraţi morţi.

Alţi doi muncitori au fost salvaţi.

Portcontainerul este în continuare blocat sub ceea ce a mai rămas din pod şi blochează o parte a transportului maritim într-unul dintre cele mai active porturi din Statele Unite.

Un culoar temporar de navigaţie a fost deschis pentru a permite trecerea navelor care efectuează operaţiuni de salvare şi deblocare.

Poliţia federală americană (FBI) a deschis o anchetă penală cu privire la accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.