Coreea de Nord susţine că preşedintele SUA Donald Trump i-a adresat lui liderului nord-coreean Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a sprijini ”efortul antiepidemic”, transmite CNN, citând presa de la Phenian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Agenţiei Centrale de Presă din Coreea de Nord, preşedintele Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a acorda ajutor în ”efortul antiepidemic”.

„Considerăm o dovadă de discernământ şi o reacţie adecvată eforturile preşedintelui SUA de a menţine bunele relaţii cu preşedintele nostru, trimiţându-i din nou o scrisoare personală într-un moment ca acesta, când mari dificultăţi şi provocări stau în calea dezvoltării relaţiilor bilaterale. În scrisoare, el şi-a explicat  planul de a stimula relaţiile dintre Republica Democrată Coreeană şi SUA şi şi-a exprimat intenţia de a coopera în efortul antiepidemic, afirmând că a fost impresionat de eforturile făcute de preşedinte pentru a-şi apăra poporul de ameninţarea epidemiei”, a anunţat agenţia de stat nord-coreeană.

CNN a solicitat comentarii atât Casei Albe, cât şi Consiliului pentru Securitate Naţională.

Peste 300.00 de persoane au contractat virusul în întreaga lume, iar 11.570 au murit.

 
 
 
 
  •  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.