Coreea de Nord a apreciat marţi că postarea pe Twitter a lui Donald Trump în care spunea că are un buton nuclear "mult mai mare" decât cel al lui Kim Jong-un nu este decât expresia unui "dement".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un scurt comentariu al agenţiei de presă nord-coreene, se arată că Trump a postat un mesaj care arată că este un nebun şi a "lătrat ca un câine turbat", relatează presa internaţională.

"Reacţia lui Trump reflectă starea mentală a unui lider care nu a reuşit să verifice parcursul remarcabil al armatei şi poporului nord-coreean", notează publicaţia Rodong Sinmun.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

La 3 ianuarie, preşedintele Statelor Unite Donald Trump a declarat că butonul său nuclear este mai mare şi mai puternic decât cel al liderului nord-coreean Kim Jong un, în replică la afirmaţia acestuia conform căreia are tot timpul pe birou butonul nuclear.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că butonul nuclear se află pe biroul său în permanenţă, astfel că SUA nu vor "putea să înceapă un război".

Într-un discurs televizat, el a spus că întreg teritoriul american se află în raza de acţiune a armelor nucleare nord-coreene: "Este o realitate, nu o ameninţare".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.