Convoiul militar rusesc aflat la nord-vest de Kiev, care măsoară aproximativ 64 de kilometri, a fost "dispersat şi redesfăşurat", conform imaginilor din satelit, relatează CNN, prezentînd imagini furnizate de Maxar Technologies.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imaginile din satelit arată că anumite părţi ale convoiuliui au fost repoziţionate în păduri şi în zonele de lizieră de lângă Lubianka, potrivit Maxar. Imaginile prin satelit au fost preluate la 11:37 a.m. ora Kievului. La nord de baza aeriană Antonov, din Gostomel, vehicule militare ruseşti se află pe şosele şi în zonele rezidenţiale ale oraşului Ozera, situat la aproximativ 27 de kilometri nord-vest de Kiev. În Berestianka — 16 kilometri vest de baza aeriană — cisterne cu combustibil şi ceea ce Maxar spune că par a fi lansatoare multiple de rachete sunt poziţionate pe un câmp în apropierea copacilor. La sud-est de Ivankiv — capătul a ceea ce pare a fi convoiul de 64 de kilometri — mai multe camioane şi echipamente pot fi văzute pe şosea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.