Un angajat de la Twitter aflat pe punctul de a pleca din companie s-a amuzat dezactivând contul personal al preşedintelui american Donald Trump, rapid reactivat, în doar câteva minute, a anunţat reţeaua de socializare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, către ora locală 19.00 (vineri, 1.00, ora României), vizitatorii contului @realDonaldTrump au fost întâmpinaţi de mesajul ”Ne pare rău, această pagină nu există”.

Twitter a anunţat anterior că acest cont al lui Donald Trump a fost dezactivat ”din neatenţie” printr-o greşeală comisă de un angajat al reţelei de socializare.

”Astăzi (joi), mai devreme, contul @realDonaldTrump a fost dezactivat din neatenţie, din cauza unei erori umane comise de un angajat al Twitter”, a anunţat grupul într-un tweet.

”Contul a fost oprit timp de 11 minute şi a fost restabilit între timp”, a adăugat grupul, precizând că o anchetă internă era în curs şi că erau luate ”măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se repete pe viitor”.

Însă ”am descoperit prin ancheta noastră că această întrerupere a fost provocată de către un angajat al Twitter care a făcut-o în ultima sa zi de muncă”, a dezvăluit grupul ulterior.

Donald Trump nu a evocat decoamdată această scurtă dispariţie.

Acest cont personal - el are un cont oficial @Potus, pe care nu-l prea foloseşte - este mijlocul de comunicare predilect al preşedintelui american. El are peste 41,7 miliaone de abonaţi.

Pe el, şeful statului american a anunţat măsuri, a lansat invective şi a făcut comentarii - uneori denigratoare - despre persoane, din tabăra sa sau nu, care nu se află în favorurile sale.

El postează aproape zilnic astfel de mesaje de maximum 140 de caractere.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.