Airbus anunţă luni că i s-a atribuit un contract privind piese de schimb şi susţinere materială - în valoare de 1,5 miliarde de dolari în cazul în care se confirmă partea opţională - de mentenanţă a celor 482 de elicoptere de tip Lakota folosite de către forţe armate americane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest contract cu Forţele terestre americane (US Army) - pe o perioadă iniţială de şase luni - priveşte piese de schimb, o susţinere materială şi cu forţă de muncă destinate flotei de elicoptere de tip UH-72A şi B Lakota, anunţă într-un comunicat contructorul european de aeronave.

Acest contract include o opţiune cu privire la o perioadă de patru ani şi jumătate suplimentară.

Prin acesta, Airbus urmează să ofere servicii în 67 de instalaţii în care se află elicoptere de tip Lakota atât în Statele Unite, cât şi în străinătate, produse la Columbus (Mississippi, sud) într-o fabrică înfiinţată de către Airbus în 2003.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.