Teleevanghelista Paula White-Cain a invocat "îngerii" din Africa şi America de Sud pentru a-l ajuta pe Donald Trump să câştige alegerile, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paula White-Cain a spus că "îngerii au fost eliberaţi" din Africa şi America de Sud pentru a-l ajuta să câştige. 

În timpul unei rugăciuni cu incantaţie, ea a spus: "Aud un sunet de victorie. Domnul spune că este gata. Pentru că aud victorie, victorie, victorie în toate colţurile Raiului". 

Pastorul a adăugat că "îngerii au fost invocaţi" din Africa şi America de Sud. "Vin aici în numele lui Iisus... forţe angelice", a afirmat ea, într-o incanţie în care a vizat "grupările demonice care încearcă să-i fure alegerile lui Trump". 

Videoclipurile au fost distribuite la scară largă pe reţelele de socializare, vizionate de milioane de oameni care aşteaptă să afle mai multe informaţii din statele unide voturile încă se numără. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.