Multe detalii despre presupusa prăbuşire a avionului în care a murit şeful grupării paramilitare ruse Wagner Evgheni Prigojin ”rămân necunoscute”, declară joi un purtător de cuvânt al Guvernului francez, Olivier Veran, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cunoaştem încă condiţiile în care a avut loc prăbuşirea. Putem avea îndoieli rezonabile”, a declarat Olivier Veran postului France 2, întrebat dacă este surprins de această prăbuşire.

Evgheni Prigojin făcea ”munca murdară a lui Putin”, iar în cazul în care a murit cu adevărat lasă în urma sa o ”mizerie groaznică” în părţi largi ale lumii, a declarat reprezentantul Guvernului francez.

Faptele lui Prigojin sunt ”de neseparat” de politicile preşedintelui rus Vladimir Putin, a subliniat el.

Veran a declarat că este de acord cu preşedintele american Joe Biden, potrivit căruia ”puţine lucruri se întâmplă în Rusia fără ca Putin să ştie ceva”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.