Comisarul European pentru Comerţ, Pierre Moscovici, a declarat luni că este convins că Marea Britanie nu va ieşi din Uniunea Europeană fără un acord pe 12 aprilie, deşi premierul britanic Theresa May trebuie să convingă liderii UE că o amânare este folositoare, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Parlamentul britanic nu doreşte o ieşire fără acord. Noi nu ne dorim, este cel mai rău deznodământ pentru economie. Bineînţeles, suntem pregătiţi în caz că se va întâmpla”, a afirmat Moscovici pentru postul de radio Franceinfo.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat, săptămâna trecută că, dacă va avea loc un Brexit fără acord, acest lucru se va întâmpla din cauza Marii Britanii, nu a Uniunii Europene.

Emmanuel Macron a declarat că Marea Britanie trebuie să vină acum cu „un plan alternativ care să fie susţinut de o majoritate” pe 10 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.