Israelul l-a ”eliminat” joi, înainte de zori, pe un comandant al Jihadului Islamic, Ali Ghali, într-un nou atac aerian în Fâşia Gaza, unde în operaţiuni israeliene au fost ucise - începând de marţi - 25 de oameni, potrivit autorităţilor locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ali Ghali a fost ucis în acest atac aerian în sudul Fâşiei Gaza, împreună cu alţi bărbaţi.

Jihadul Islamic a tras - începând de miercuri după-amiaza - câteva sute de rachete, fără să rănească pe cineva în Israel.

”Asasinatele israeliene nu vor rămâne nepedepsite, iar toate opţiunile sunt pe masa rezistenţei”, a ameninţat gruparea.

Brigăzile al-Qods, aripa aramată a Jiadului Islamic, au anunţat într-un comunicat că ”Ali Ghali (...) comandantul unităţii de lansare a rachetelor a fost asasinat în sudul Fâşiei Gaza împreună cu alţi martiri”.

Potrivit unor martori, partea superioară a unui imobil a fost distrusă într-un atac israelian la Khan Yunis.

Potrivit unor surse medicale palestiniene, alte două persoane au fost ucise împreună cu Ali Ghali.

Este vorba despre membri ai JIhadului Islamic, a anunţat într-un comunicat armata israeliană, care confirma astfel că ”avioane de luptă l-au vizat” pe Ali Ghali care ”se ascundea într-un apartament la Khan Yunis”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.