Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor va anunţa marţi începerea procedurii de destituire a preşedintelui Donald Trump, potrivit unor surse citate de CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelosi a declarat marţi că democraţii sunt ”pregătiţi”, atunci când a fost întrebată dacă ea şi restul democraţilor vor lua măsuri pentru destituirea lui Trump.

”Acesta este motivul pentru care am afirmat că de îndată ce vom cunoaşte faptele vom fi pregătiţi. Acum cunoaştem faptele, suntem pregătiţi... pentru astăzi mai târziu”, a afirmat Pelosi la The Atlantic Festival, răspunzând unei întrebări referitoare la destituire.

The Washington Post a relatat marţi după-amiază că Pelosi va anunţa declanşarea unei investigaţii oficiale pentru destituirea preşedintelui, după ce se va întâlni cu parlamentari democraţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.