Cinci persoane au murit, iar alte opt au fost rănite, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste un hangat al unui aeroport, în apropiere de Varşovia, anunţă poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cinci persoane au murit, iar opt au fost rănite”, dintre care două grav, a declarat luni presei un purtător de cuvânt al Poliţiei din Varşovia, Sylwester Marczak, după acest accident care a avut loc pe un aeroport mic, la Chrcynno, la 47 de kilometri nord de capitala poloneză.

Sylwester Marczak a anunţat că poliţia a primit un apel telefonic despre accident luni seara, la ora locală 19.39 (20.39, ora României), de pe acest aeroport.

Potrivit salvatorilor, trei persoane se aflau la bordul avionului, de tip Cessna, adaptat în vederea saltului cu paraşuta, care a căzut pe un hangar acoperit cu tablă ondulată, în care s-au refugiat 13 persoane, din cauza apropierii unei furtuni.

Pilotul avionului a murit în accident.

”O anchetă a fost deschisă cu privire la cauzele prăbuşirii”, a anuţat Sylwester Marczak, fără să facă alte precizări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.