Cinci persoane au murit în weekend, într-o coliziune între un tren de marfă şi un vehicul de tip SUV, la o trecere la nivel cu calea ferată, în Florida, în sud-estul Statelor Unite, a anunţat poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul SUV-ului s-a apropiat de trecerea la nivel de la Plant City, semnalată prin panouri, şi a trecut fără să se asigure în ambele părţi, a anunţat într-o conferinţă de presă şeriful Chad Chronister, care a citat înregistrări video şi martori.

”Conductorul trenului a făcut tot ceea ce a putut pentru a încerca să încetinească trenul” şi a acţionat claxoane şi lumini de semn alizare pentru a-l avertiza pe şoferul maşinii, a declarat el.

Maşina a fost aruncată în aer şi a căzut la aproximativ 100 de metri de la trecerea la nivel cu calea ferată, sâmbătă, a precizat şeriful Chad Chronister.

Cinci dintre cei şapte pasageri din vehicul, inclusiv copii, au fost aruncaţi din maşină în urma impactului, şi au murit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.