O chinezoiacă, Zhang Yujing, care a intrat pe proprietatea lui Donald Trump Mar-a-Lago, în Florida, echipată cu material electronic, a fost condamnată la opt luni de închisoare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zhang Yujing, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată în acest complex, la Palm Beach, unde preşedintele american Donald Trump îşi petrecea ca de obicei weekendul.

Ea a fost găsită vinovată de pătrundere ilegală pe o proprietate şi declaraţii false în septembrie.

Chinezoaica avea asupra sa patru telefoane mobile, un laptop, un disc dur şi un dispozitiv USB de stocare de date pe care se afla un ”program de tip malware”.

Un judecător federal de la Fort Lauderdale, în Florida, a condamnat-o luni la opt luni de închisoare, potrivit ziarului Miami Herald.

El a dispus, de asemenea, ca tânăra să fie expulzată după ce ispăşeşte pedeapsa.

Chinezoiaca, aflată în detenţie de la arestare, mai are de ispăşit aproximativ o săptămână din pedeapsă, potrivit ziarului.

La momentul arestării, ea avea asupra sa două paşapoarte chineze, potrivit Secret Service, o unitate specială de poliţie însărcinată cu protecţia preşedinţilor americani şi demnitarilor.

Ea a pretins mai întâi că voia să se ducă la piscina clubului, pentru a trece de primele controale.

Ea a fost transportată apoi cu o maşină de golf până la recepţie, unde a spus că a fost invitată la un eveniment legat de un grup de prietenie chinezo-american, care nu există în realitate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.