China a dat undă verde primelor teste clinice pe oameni în vederea obţinerii unui vaccin experimental împotriva noului coronavirus, în timp ce încearcă să oprească ”importul” de cazuri de covid-19 din Rusia, iar frontiera cu aceasta a devenit noua ”linie a frontului” în războiul împotriva maladiei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Provincia chineză Heilongjiang (nord-vest), la frontiera cu Rusia, a înregistrat luni 79 de cazuri ”importate” de covid-19. Este vorba despre chinezi care se întorc în ţară din Rusia, a anunţat marţi presa oficială.

Aceste cazuri reprezintă grosul îmbolnăvirilor declarate în China luni - 89.

În timp ce China luptă împotriva unui al doilea val de covid-19, două vaccinuri experimentale urmează să fie testate pe oameni, scrie marţi agenţia oficială chineză de presă China Nouă.

China a anunţat în martie că a dat undă verde altui test clinic al unui vaccin împotriva noului coronavirus, dezvoltat de Academia Militară chineză de Ştiinţe Medicale şi societatea din domeniul biotehnologiei HK CanSino Bio.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.