Cel puţin două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma surpării parţiale a unei clădiri de nouă etaje, joi, în vestul Rusiei, au anunţat autorităţile locale, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O explozie provocată de o scurgere de gaze naturale este cauza cea mai probabilă, apreciază oficiali din Ijevsk.

Asemenea explozii sunt frecvente în Rusia, o ţară în care se folosesc adesea butelii cu gaz la gătit acasă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipe de căutare au salvat două persoane, rănite, care au fost spitalizate, şi au scos dintre dărâmături două cadavre, a anunţat la televiziune un reprezentant al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, Igor Kutrovski.

Alte persoane s-ar afla sub dărâmături, afirmă autorităţile.

La Ijevsk - un oraş cu aproximativ 625.000 de locuitori, situat la aproximativ 1.200 de kilometri est de Moscova - se află numeroase uzine, inclusiv o fabrică de puşti de asalt de tip Kalaşnikov şi alte arme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.