Cel puţin două persoane au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier în care un autobuz a căzut într-un râu, în Galicia, în nord-vestul Spania, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile de Urgenţă din Galicia au anunţat pe Twitter că a recuperat corpurile fără viaţă ale pasagerilor.

Alte două persoane, inclusiv şoferul autobuzului, au fost salvate şi spitalizate.

”S-ar putea afla mai multă lume în autobuz”, afirmă serviciile de urgenţă, care au publicat pe reţele de socializare o imagine aeriană impresionantă a autobuzului, căzut într-un curs de apă tumultuos.

Presa spaniolă scrie că trei persoane au fost date dispărute.

Autorităţile nu au putut fi contactate imediat de AFP, în vederea confirmării acestei informaţii.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în Ajunul Crăciunului, în comuna Cerdedo-Cotobade, situată în apropiere de Vigo, la frontiera cu Portugalia.

Potrivit cotidianului regional La Voz de Galicia, la bordul autobuzului se afla un grup de persoane care voiau să-şi viziteze rudele deţinute la Centrul penintenciar Monterroso, în centrul Galiciei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.