Catherine, prinţesa de Wales, a sosit la Palatul Buckingham pentru parada oficială organizată cu ocazia zilei de naştere a regelui, prima ei apariţie publică de când şi-a dezvăluit diagnosticul de cancer, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Prinţesa şi soţul ei, prinţul William, au fost văzuţi conduşi împreună la palat, în timp ce parada Trooping the Color a început.

Oameni de toate vârstele s-au adunat pe toată lungimea Mall-ului pentru eveniment. Unii privitori poartă pălării, în timp ce alţii fluturează steaguri.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cei mai patrioti au cântat imnul naţional.

Prinţesa de Wales - cunoscută şi sub numele de Kate - va urmări restul paradei împreună cu familia ei în apropiere şi este aşteptată să se alăture membrilor familiei regale pe balcon.

Acesta este moment semnificativ în recuperarea Prinţesei, marcând prima ei apariţie publică de laCrăciun, cu săptămâni înainte de diagnosticarea ei cu cancer.

Kate a oferit o actualizare despre starea ei de sănătate vineri, spunând că a făcut ”progrese bune” în recuperarea ei. Dar ea a spus că se aşteaptă ca tratamentul ei să dureze încă câteva luni şi ”că nu a scăpat încă de probleme”.

Regele Carol al III-lea participă şi el, în ciuda faptului că este la rândul lui supus unui tratament pentru cancer.

Trooping the Colour este un spectacol militar magnific care reuneşte 1.400 de ofiţeri şi soldaţi, împreună cu 400 de muzicieni şi 200 de cai, trecând pe străzile Londrei, de la Palatul Buckingham până la Parada Gărzii Cailor, în timp ce mulţimea este aliniată pe traseu.

Evenimentul - unul dintre punctele culminante ale calendarului regal - este o tradiţie care marchează ziua oficială de naştere a suveranului britanic de peste 260 de ani. Cu toate acestea, ziua de naştere reală a lui Charles este în noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.