Casa Albă şi campania lui Donald Trump au încercat duminică să calmeze spiritele în legătură cu afirmaţia preşedintelui american referitoare la amânarea alegerilor, afirmând că acestea vor avea loc pe 3 noiembrie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, a spus că Trump şi-a exprimat îngrijorarea referitoare la votul prin coresponenţă, atunci când a făcut referire la amânarea scrutinului.

”Vom organiza alegerile pe 3 noiembrie, iar preşedintele va câştiga”, a afirmat Meadows la emisiunea “Face the Nation” de la televiziunea CBS.

Consilierul pentru campania prezidenţială Jason Miller a exprimat acelaşi punct de vedere la emisiunea “Fox News Sunday”, afirmând: ”Alegerile vor avea loc pe 3 noiembrie, iar preşedintele doreşte ca acestea să aibă loc pe 3 noiembrie”.

Trump a sugerat joi ca alegerile să fie amânate, o idee respinsă imediat atât de democraţi cât şi de republicanii din Congres, singurul for care are autoritatea de a schimba data scrutinului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.