Campania lui Donald Trump a transmis joi seară, în timp ce Joe Biden îşi susţinea discursul de acceptare a nominalizării pentru rolul de candidat democrat la Casa Albă, un comunicat în care îl numeşte pe oponentul preşedintelui „pion al radicalilor de stânga”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump le-a spus susţinătorilor lui că Biden va fi „un coşmar” ca preşedinte şi că promisiunile făcute de el în cadrul Convenţiei Democrate sunt „doar vorbe”.

Joi, preşedintele american a vizitat locul naşterii lui oponentului său, Scranton. „Biden nu este prieten al statului Pennsylvania”, a spus el acuzându-l că a distrus locurile de muncă din America prin acorduri comerciale globale, acordul climatic de la Paris şi planuri pentru energie curată.

„Dacă vreţi o viziune a vieţii voastre sub preşedinţia lui Biden, gândiţi-vă la ruinele fumegânde din Minneapolis, anarhia violentă din Portland, trotuarele pătate de sânge din Chicago şi imaginaţi-vă haosul în fiecare dintre oraşele din America”.

În timp ce Biden îşi susţinea discursul de acceptare a nominalizării din partea Democraţilor pentru Casa Albă, campania lui Trump a lansat un comunicat în care l-a numit „pion al radicalilor de stânga”.

Tim Murtaugh, purtător de cuvânt, a spus: „Prin acceptarea nominalizării partidului său în seara aceasta, Joe Biden a devenit oficial un pion al radicalilor de stânga. Numele lui este pe logo-ul campaniei, dar ideile vin de la extremiştii socialişti”.

Săptămâna viitoare, republicanii vor avea propria Convenţie, la care Donald Trump va deveni oficial candidatul pentru Casa Albă.

Spre deosebire de Convenţia Naţională Democrată, desfăşurată online, la cea Republicană sunt programate şi evenimente live, în Charlotte (Carolina de Nord), la care oamenii vor trebui să poarte măşti sanitare şi să păstreze distanţa unii de alţii.

„Nu va fi convenţia tipică”, a spus Trump luna trecută la Fox News. „Dar va fi foarte sigură şi cred că am avut obligaţia să nu avem mulţi oameni într-o încăpere”.

Pe 17 august, Donald Trump a spus că va accepta nominalizarea printr-un „discurs adevărat, joi”, live de la Casa Albă.

În sondaje, Biden (50%) are un avantaj clar în faţa lui Trump (42%), însă până pe 3 noiembrie actualul preşedinte american ar putea întoarce cifrele în favoarea sa.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.