Boris Johnson consideră că există ”prea multe părţi” în Marea Britanie în care engleza nu este prima limbă vorbită şi vrea să le ceară tuturor imigranţilor din ţară să o înveţe, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul primar al Londrei a salutat vineri, la un miting de campanie, la Darlington, diversitatea capitalei, dar a apreciat că unele comunităţi nu fac destul să se integreze în societate.

”Cred că povestea comunităţilor care au venit la Londra şi trăiesc la Londra este extraordinară. Valuri au venit la Londra şi s-au schimbat încet, s-au adaptat, şi-au refăcut viaţa şi contribuie la cultura noastră naţională şi au acceptat-o. Iar asta vreau eu pentru ţară”, a declarat el.

”Vreau ca totată lumea care vine aici să trăiască să fie şi să simtă britanică - acesta este cel mai important lucru - şi să înveţe engleza. Prea adesea există părţi din ţara noastră, părţi ale Londrei şi altor oraşe, unde engleza nu este vorbită de către unii oameni ca prima lor limbă, iar asta trebuie să se schimbe”, a spus el.

”Oamenii trebuie să poată s participe la economie şi societate aşa cum permite această experienţă”, a apreciat el.

Johnson şi rivalul său la conducerea Partidului Conservator Jeremy Hunt au venit la Darlington înaintea celui mai important weekend din campania în vederea alegerii liderului formaţiunii, în care se trimit buletinele de vot prin corespondenţă membrilor partidului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.