Premierul britanic Boris Johnson afirmă că ”nu este nici pe departe anti-rus”, după ce purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov l-a calificat drept ”cel mai activ participant în competiţia pentru titlul de anti-rus”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat în cursul zilei de joi, că Rusia îl consideră pe Boris Johnson drept ”cel mai activ participant în competiţia pentru titlul de anti-rus”.

Întrebat de un reporter care este opinia sa cu privire la afirmaţia oficialului rus, premierul Marii Britanii a insistat că el ”nu este nici pe departe anti-rus”.

Oficialul britanic a spus că este solidar cu poporul rus, însă nu şi cu liderul lor, Vladimir Putin.

”Suntem cu toţii de acord că ceea ce face Putin este cu totul catastrofal, invazia sa în Ucraina este inumană şi barbară, iar desfăşurarea acelei invazii se transformă într-un tip de comportament pe care nu l-am văzut pe continentul european de 80 de ani”, a subliniat Johnson.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.