Jurnaliştii Bloomberg relatează că republicanul Donald Trump se va întâlni în cursul zilei de luni cu generalul american în rezervă David Petraeus, care este favorit pentru poziţia de secretar de stat în noua administraţie de la Casa Albă. Informaţia este confirmată de surse importante din echipa de tranziţie republicană a preşedintelui ales.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Petraeus a condus în perioada 2011-2012 Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), până când şi-a dat demisia din cauza relaţiei sale extramaritale, care a devenit subiectul unei investigaţii a agenţilor FBI.

În 2015, acesta a pledat vinovat pentru acuzaţiile federale de retragerea şi reţinerea neautorizată a unor informaţii secrete, pe care le-a transmis amantei sale, Paula Broadwell. Generalul David Petraeus a fost condamnat la începutul anului trecut la doi ani de închisoare cu suspendare şi obligat să plătească o amendă de 100.000 de dolari.

Generalul american a indicat că va servi în administraţia miliardarului republican dacă va fi abordat de echipa de tranziţie a lui Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.