Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a declarat, marţi, că va exista o Ucraină independentă "mult mai mult decât va fi un Vladimir Putin", relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-un fel sau altul, Ucraina va fi acolo şi la un moment dat Putin nu”, a spus Blinken pentru Wolf Blitzer la emisiunea "The Situation Room" de la CNN..

În timp ce oficialii administraţiei spun că efortul de a furniza forţelor ucrainene, cum ar fi rachetele antitanc Javelin şi rachetele antiaeriene Stinger, a avut mare succes, Casa Albă se află sub o presiune intensă pentru a face mai mult.

Blinken a spus că SUA "lucrează cât de mult poate pentru a limita, a opri, pentru a pune capăt acestui război de alegere pe care îl comite Rusia".

"Facem asta prin sprijinul pe care îl oferim Ucrainei în fiecare zi. Facem asta prin presiunea pe care o exercităm împotriva Rusiei în fiecare zi”, a spus el, adăugând că speranţa lui este moartea şi distrugerea. se vor termina "mai devreme decât mai târziu".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.