Autorităţile ruse au recuperat 18 cadavre de sub dărâmăturile unui bloc de locuinţe din Rusia care s-a prăbuşit parţial iar alte 23 de persoane rămân date dispărute, conform Ministerului pentru Urgenţe regional, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia a afectat 48 de apartamente într-o clădire de 10 etaje, în oraşul industrial Magnitogorsk.

Un bebeluş a fost găsit în viaţă după 35 de ore petrecute în frig sub dărâmături.

Într-un incident separat de marţi, trei persoane au murit pe aceeaşi stradă în care se află blocul prăbuşit, după ce un microbuz a luat foc, a informat agenţia TASS.

Imaginile video care ar arăta incidentul, postate pe reţelele sociale, arată un vehicul în flăcări. Un purtător de cuvânt al poliţiei a refuzat să comenteze.

Motivul prăbuşirii blocului este în continuare investigat, conform Comitetului pentru Investigaţii, instituţia care se ocupă de cazurile majore.

Nu au fost găsite urme de materiale explozive la faţa locului. Conform rapoartelor iniţiale, ar fi fost vorba de o scurgere de gaze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.