Bilanţul incendiului de vegetaţie din Portugalia a crescut la 39 de morţi, a declarat ministrul de Interne de la Lisabona citat de Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul anterior era de 25 de morţi.

Majoritatea au murit în timp ce încercau să fugă cu maşinile din zona Pedrogao Grande, aflată la 50 de kilometri sud-est de Coimbra, potrivit Guvernului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Aproximativ 20 de oameni, inclusiv pompieri, ar fi răniţi.

Spania a trimis două avioane de pompieri pentru a ajuta în lupta cu flăcările. Nu se ştie deocamdată ce a provocat incendiul, care a ars şi case din regiune. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.