Epidemia noului coronavirus s-a soldat cu alţi 89 de morţi în ultimele 24 de ore în Iran, iar bilanţul total al deceselor înregistrate de la începutul epidemiei a crescut la 4.958, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al Ministerului iranian al Sănătăţii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul total al cazurilor confirmate în Iran - cea mai afectată şi mai îndoliată ţară de covid-19 din Orientul Mijlociu - a crescut la 79.494.

În total, 3.563 de bolnavi cu noul coronavirus se află într-o stare critică a precizat la televiziunea de stat Kianush Jahanpur.

Numărul deceselor ar fi însă mult mai mare, iar numărul contaminărilor ”de opt până la zece ori” mai mare decât datele oficiale, estimează Parlamentul iranian într-un raport publicat săptămâna aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.