Regatul Unit a înregistrat 861 de decese din cauza covid-19 în spitale, iar bilanţul morţilor a crescut la 13.729, a anunţat joi Ministerul britanic al Sănătăţii, relatează Reuters şi AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numai în spitalele din Anglia s-au înregistrat 740 de morţi, iar bilanţul a crescut la 12.396 de decese până miercuri la ora 16.00 GMT (19.00, ora României).

Peste 18.665 de contaminări cu covid-19 au fost înregistrate în 24 de ore, iar bilanţul a trecut pragul de 100.000 şi a crescut la 103.093 de cazuri de la începutul epidemiei în regat, a anunţat ministerul.

Guvernul a avertizat joi, printr-un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson, aflat în convalescenţă după ce s-a îmbolnăvit de covid-19, că este prea devreme să se relaxeze măsurile de izolare în Marea Britanie.

”Ne von ghida după recomandările oamenilor de ştiinţă şi experţilor (...). Nu trebuie să reducem la neant progresele care s-au observat printr-o relaxare prea timpurie a distanţării sociale”, a declatat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.