Preşedintele american Joe Biden propune, în proiectul bugetului Statelor Unite, alocarea sumei de 6,9 miliarde de dolari Iniţiativei Europene de Disuasiune a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) şi ”luptei îmopotriva agresiunii ruse” şi un miliard de dolari în plus, destinat Ucrainei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îndemn la o continuare a intestiţiilor pentru a răspunde cu forţă agresiunii (preşedintelui rus Vladimir) Putin împotriva Ucrainei prin susţinerea de către Statele Unite a nevoilor economice, umanitare şi de securitate ale Ucrainei”, subliniază, citat într-un comunicat, Joe Biden.

Şeful statului american îndeamnă la investiţii importante în în securitatea naţională ”în vederea garantării (faptului că) militarii noştri rămân pregătiţi, sunt cel mai bine antrenaţi şi cel mai bine echipaţi în lume”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.