Preşedintele american, Joe Biden, care a ajuns în Europa pentru a participa la summit-uri legate de criza din Ucraina, a afirmat că ”aşteaptă cu nerăbdare” să continue discuţiile cu partenerii şi aliaţii, în timp ce se iau în continuare măsuri pentru a contracara ”războiul lui Putin din Ucraina”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă mulţumesc, domnule prim-ministru Alexander De Croo pentru primirea călduroasă de la Bruxelles. Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună - cu toţi aliaţii şi partenerii noştri - în această săptămână, în timp ce continuăm să răspundem la războiul ales de Putin în Ucraina”, a scris, Biden pe Twitter.  

Preşedintele american Joe Biden a sosit, miercuri seară, la Bruxelles, unde va participa la trei summit-uri – NATO, G-7 şi reuniunea şefilor de stat şi de guvern ai ţărilor din Uniunea Europeană, toate având ca subiect invadarea Ucrainei de către Rusia.  

Air Force One a aterizat pe aeroportul Zaventem la ora locală 21:05. 

Biden a fost primit de premierul belgian Alexander De Croo. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.