Poliţia din Israel îl anchetează din nou pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu ca parte a unei investigaţii privind acuzaţii de corupţie, scrie Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două maşini de poliţie au ajuns vineri la reşedinţa lui Netanyahu în timp ce afară se aflau protestatari care aveau un banner pe care scria „ministrul infracţiunilor”.

Presa locală a informat că Netanyahu urmează să fie chestionat într-un caz de corupţie. Două persoane apropiate de Netanyahu au fost arestate fiind suspectate că au promovat reglementări care ar valora sute de milioane de dolari pentru compania de telecomunicaţii Bezeq. La schimb, site-ul de ştiri al Bezeq, a publicat informaţii pozitive despre Netanyahu. Cele două persoane au devenit martori ai statului.

Poliţia a recomandat punerea sub acuzare a lui Netanyahu pentru corupţie în alte două cazuri. Prim-ministrul israelian a negat în repetate rânduri că ar fi făcut ceva ilegal, numind acuzaţiile ca fiind o „vânătoare de vrăjitoare” a presei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.