Prima Doamnă Melania Trump a anunţat că fiul său, Barron, va urma o şcoală privată episcopală din Maryland, începând din toamnă, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anunţul a răspuns la una dintre întrebările privind aranjamentele de locuit neobişnuite ale familiei prezidenţiale. Melania Trump şi fiul său de 11 ani, Barron, locuiesc în Trump Tower, din New York, în timp ce Donald Trump stă la Casa Albă. Preşedintele a anunţat că soţia şi fiul său cel mic se vor muta la Casa Albă după încheierea anului şcolar, astfel că familia prezidenţială trebuia să găsească o şcoală din zonă pentru Barron. Prima Doamnă a anunţat luni că au ales Şcoala Episcopală St Andrew, din Potomac, Maryland. „Este cunoscută pentru comunitatea sa diversă şi pentru angajamentul său faţă de excelenţă academică”, a afirmat ea într-un comunicat. „Misiunea St Andrew este ’să cunoscă şi să inspire fiecare copil într-o comunitate deschisă, dedicată predării, învăţării şi serviciului excepţional’, ceea ce a fost pe placul familiei noastre”, a adăugat Melania Trump. Taxa de şcolarizare este cuprinsă între aproximativ 23.000 de dolari şi peste 40.000 de dolari pe an. “Aşteptăm cu nerăbdare următorii ani de şcoală la St Andrew’s”, a spus Prima Doamnă. Fondată în 1978, St Andrew’s are în total 580 de elevi, de la gradiniţă până în clasa a XII-a. Clasele au între 11 şi 13 elevi, iar toţi absolvenţii săi merg mai departe la colegiu. “După ce l-am cunoscut pe Barron, prin procesul de admitere, a devenit clar că, asemeni tuturor elevilor noştri nou-înscrişi, va fi un plus important pentru St Andrew’s”, au scris administratorii într-o scrisoare către părinţi, luni. „Conducerea şcolii lucrează direct cu Secret Service pentru a se asigura că (...) logistica şi securitatea vor continua să funcţioneze lin şi discret anul viitor pentru toţi elevii noştri şi pentru familiile lor”, a adăugat conducerea şcolii. Şcoala se află în zona bogată Potomac, la aproximativ 30 de kilometri nord-vest de Casa Albă. Decizia familiei Trump ca Barron să urmeze St Andrews marchează pentru prima dată în ultimele decenii când copilul unui preşedinte frecventează altă şcoală decât Sidwell Friends.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.