Cele două persoane aflate în stare critică din cauza expunerii la o substanţă necunoscută, la Amesbury - la aproximativ 13 kilometri de Salisbury, unde au fost otrăviţi, pe 4 martie, cu un agent neurotixic, Serghei şi Iulia Skripal - sunt britanici, a anunţat poliţia miercuri, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia nu a dezvăluit identitatea celor două pesoane - un bărbat şi o femeie.

Însă prieteni afirmă că este vorba despre Charlie Rowley, în vârstă de 45 de ani, şi Dawn Sturgess, în vârstă de 44 de ani.

Autorităţile au anunţat miercuri că este vorba despre un ”incident major”, după ce un bărbat şi o femeie au fost găsiţi inconştienţi sâmbătă într-o locuinţă dintr-o zonă rezidenţială la Amesbury.

Poliţia a subliniat, într-o conferinţă de presă că oficiali din domeniul sănătăţii publice cred că incidentul nu reprezintă un risc semnificativ la adresa publicului larg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.