Un suspect a fost reţinut vineri, după ce poliţia a intervenit într-un liceu din California în care s-au semnalat focuri de armă, potrivit presei americane, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au fost alertate cu privire la prezenţa unui bărbat înarmat în incinta Highland High School din Palmdale, la aproximativ 65 de kilometri nord de Los Angeles, potrivit CNN, care l-a citat pe adjunctul şerifului comitatului Los Angeles, Charles Moore.

Potrivit CBS, cel puţin o persoană a fost rănită.

Un bărbat a fost reţinut ”în legătură cu un apel telefomic ce semnala o persoană înarmată”, potrivit postului, care citează biroul şerifului.

Suspectul a fost arestat la Palmdale, potrivit pompierilor, citaţi de CNN.

Reţinerea a fost anunţată la mai bine de o oră după primul apel telefonic prin care biroul şerifului a fost alertat în legătură cu prezenţa unui bărbat înarmat, la ora locală 7.05 (17.05, ora României).

Pompierii au fost informaţi că s-au tras focuri de armă, tot potrivit CNN.

Elevilor din liceu li s-au impus restricţia de a se deplasa, potrivit presei americane.

CNN citează un tânăr, Ricky Munoz, în vârstă de 23 de ani, care tocmai îşi adusese cei doi fraţi mai mici şi un prieten la şcoală.

”Aproximativ un mimut mai târziu, ei m-au sunat şi mi-au spus că se trădeau focuri de armă”, a declarat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.