Cel puţin 25 de persoane au murit luni dimineaţă în urma unei coliziuni între două vase pe un fluviu în centrul Bangladeshului, potrivit Poliţiei, anunţă AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am salvat cinci persoane şi am recuperat 25 de corpuri", a declarat pentru AFP şeful Poliţiei locale, Miraz Hossain, după coliziunea dintre o barcă care transporta cel puţin 30 de pasageri şi o barjă încărcată cu nisip pe fluviul Padma, în apropiere de oraşul Shibchar.

Pompierii şi populaţia locală continuă operaţiunile de salvare, după ce alte persoane au fost date dispărute, potrivit unui alt poliţist. 

Acccidentele maritime sunt frecvente în Bangladesh, ţară străbătută de sute de râuri. 

Experţii atribuie mare parte din aceste accidente proastei întreţineri a ambarcaţiunilor, dar şi a suprapopulării. 

La începutul lui aprilie, mai mult de 30 de persoane şi-au pierdut viaţa când un feribot cu 50 de pasageri s-a lovit de o navă de marfă.  

În iunie anul trecut, un feribot s-a scufundat la Dacca după ce a fost lovit de un altul. Cel puţin 32 de persoane au murit.      


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.