Poliţia şi pompierii din oraşul german Hamburg au avertizat localnicii cu privire la posibile toxine în aer după ce duminică dimineaţa devreme au izbucnit incendii la mai multe depozite, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au declarat că incendiul a început în jurul orei 4 dimineaţa în Rothenburgsort, la doar câţiva kilometri sud-est de centrul oraşului Hamburg, şi că norul de fum se deplasa în direcţia centrului oraşului.

Mai mulţi poliţişti, pompieri şi alţi lucrători de urgenţă se aflau la faţa locului, în timp ce un nor gros de fum închis la culoare se ridica în sus. Mai mulţi poliţişti, pompieri şi alţi lucrători de urgenţă se aflau la faţa locului, în timp ce un nor gros de fum închis la culoare se ridica în sus. Cerul s-a întunecat, vremea fiind, la rândul ei, închisă.

Aproximativ 140 de persoane au fost evacuate şi nu se poate spune încă exact cât de periculoasă este situaţia, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri a declarat că nivelul de ameninţare pare să mai fi scăzut, chiar dacă focul încă mai ardea la prânz, dar oamenii ar trebui să rămână în casă, cu ferestrele închise.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.