Autorităţile franceze au anunţat vineri noaptea că sunt în căutarea unui suspect înarmat, care a încercat să jefuiască agenţia de turism Asieland de pe bulevardul Massena, situat în sudul metropolei Paris. Iniţial, s-a crezut că atacatorul a luat şapte persoane ostatice în interiorul agenţiei, însă poliţiştii nu l-au găsit pe suspect după ce au forţat intrarea în clădire, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Erau două etaje. Oamenii erau speriaţi că atacatorul este încă în clădire, dar nu era cazul. Poliţiştii au intervenit şi au eliberat toţi ostaticii”, a declarat primarul arondismentului al 13-lea din Paris, Jerome Coumet.

Forţele de intervenţie au fost mobilizate la faţa locului, iar în acest moment incidentul nu pare să aibă vreo legătură cu terorismul.

 

De asemenea, autorităţile au oprit accesul persoanelor în apropierea agenţiei de turism de pe bulevardul Massena, iar mai mulţi negociatori fuseseră trimişi la faţa locului pentru a discuta cu atacatorul.

Nu este pentru prima dată când respectiva agenţie de turism este jefuită, întrucât cei mai mulţi clienţi sunt de origine asiatică şi folosesc bani cash pentru tranzacţii.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.