Autorităţile britanice au evacuat mii de persoane şi au oprit timp de aproximativ o oră accesul la staţia de metrou London Bridge, provocând haos la ora de vârf, după declanşarea unei alarme de incendiu în subteran. Mii de navetişti au rămas blocaţi în trafic ca urmarea a evacuării staţiei, transmite The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajaţii au stat în faţa staţiei de metrou pentru a-i întoarce din drum pe navetiştii londonezi, după declanşarea alarmei de incendiu.

”Nu pot să vă spun cât de speriat am fost. Mi s-a spus să evacuez staţia de metrou London Bridge. Nimeni nu ne-a dat vreo explicaţie”, a declarat un martor.

Staţia de metrou a fost închisă la ora locală 17.47 (19.47 ora României).

Un purtător de cuvânt al transporturilor londoneze a spus că nu a avut loc niciun incendiu în subteran, iar alarma a fost declanşată de un panou de electricitate defect.

”Inginerii au fost desfăşuraţi la faţa locului pentru a rezolva problema cât mai rapid posibil. Deşi în acest moment ştim că nu a existat niciun incendiu, evacuarea staţiei este un răspuns imediat”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Între timp, staţia de metrou a fost redeschisă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.