Echipe de salvare caută un înotător dispărut în largul coastei de vest a Australiei, după ce au fost informate de un atac al rechinilor - un rechin tigru şi un mare alb, potrivit martorilor citaţi de presa locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Poliţia apelor coordonează în prezent o căutare maritimă a unei persoane date dispărută în regiune”, a declarat poliţia într-un comunicat, responsabilii neconfirmând încă alte detalii, scrie AFP. 

Poliţia din Australia de Vest a declarat că a fost solicitată la Port Beach, la aproximativ 30 de minute de Perth, după ce a fost informată de un atac de rechin sâmbătă dimineaţa. 

Potrivit postului naţional ABC, martorii din apropiere de locul unde înota bărbatul au declarat că un rechin-tigru şi unul mare alb au atacat. 

Martorii din barcă s-au grăbit către plajă pentru a-i avertiza pe înotători să iasă din apă. 

„Acţiunile martorilor au fost eroice şi foarte curajoase”, a declarat presei inspectorul interimar al Poliţiei din Australia de Vest, Emma Barnes. 

Plajele din regiune au fost închise imediat. 

Potrivit Taronga Conservation Society Australia, două persoane au murit în urma atacurilor de rechin din Australia în acest an. Dacă se confirmă, este al 18-lea atac al rechinilor în 2021.                

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.