Oficialii ucraineni au anunţat, miercuri, că atacuri cu rachete ruseşti au vizat regiunea central-estică Dnipropetrovsk, precum şi regiunea sud-estică Zaporijie de sud-est, cauzând pagube mari în oraşul Zaporijie. Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite, iar 62 de clădiri au fost avariate în zonele rezidenţiale ale oraşului, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armata rusă a lansat miercuri patru rachete de croazieră în Zaporijie, se arată într-un comunicat al autorităţilor locale. O rachetă a fost doborâtă de apărarea antiaeriană a oraşului, se mai menţionează în comunicat.

Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite, iar 62 de clădiri au fost avariate în zonele rezidenţiale ale oraşului.

Alarme de raid aerian au sunat permanent în timpul nopţii, a declarat şeful administraţiei militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznicienko.

”Inamicul a lansat trei rachete spre Krîvîi Rih în această dimineaţă”, iar o întreprindere industrială a fost vizată, atacul fiind soldat cu distrugeri severe, a mai spus Reznicienko.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.