Atacul cu cuţitul soldat cu patru răniţi într-o biserică asiriană, la Sydney, în Australia, a fost catalogat drept un ”act terorist” de către poliţie, care a arestat un adolescent în vârstă de 15 ani, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest nou atac cu arma albă la Sydney s-a soldat luni cu patru răniţi, într-o biserică a comunităţii asiriene, după un atac cu cuţitul sâmbătă, soldat cu şase morţi, într-un centru comercial în oraşul australian.

Preotul parohiei asiriene, un episcop al acestei comunităţi creştine din Orient, a fost rănit fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol, la fel ca alte trei persoane, a anunţat poliţia.

Suspectului i s-au acordat îngrijiri în urma unor răni la mână şi a fost arestat şi consud într-un loc sigur, după ce i-a înfuriat pe credincioşi, a anunţat un reprezentant de rang înalt al Poliţiei din New South Wales, Andrew Holland.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.