Doi copii se numără printre cele optsprezece persoane ucise în urma unui atac cu rachete la Odesa, a anunţat şeful administraţiei militare regionale Maksim Marcenko, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a unui atac cu rachete în cursul nopţii de aeronave strategice Tu-22 din Marea Neagră în cartierul Belgorod-Nistru din regiunea Odesa, trei rachete X-22 au lovit un bloc de locuinţe şi un centru de recreere”, a declarat şeful administraţiei militare regionale, Maksim Marcenko.

”Până la ora 9 dimineaţa, au fost identificate 18 victime, inclusiv 2 copii, iar 31 de persoane au fost internate, inclusiv 4 copii şi o femeie însărcinată. Alte 8 persoane au cerut ajutor medical. Din dărâmături au fost salvate 8 persoane, inclusiv 3 copii. Operaţiunile de salvare continuă”, a mai precizat el.

Anterior, deputatul ucrainean Roman Hrişciuk, a distribuit un videoclip de la locul atacului.

”Imaginaţi-vă! Vă treziţi şi vă daţi seama că nu există nicio ieşire. Oamenii au fost prinşi în propriile apartamente după ce rachetele ruseşti au lovit un bloc turn din Odesa”, a afirmat el pe contul de Twitter.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.