Cel puţin doi oameni au murit şi patru primesc îngrijiri medicale, după ce un angajat a deschis focul într-un depozit şi centru de relaţii cu clienţii al UPS din San Francisco, scrie presa locală citată de Fox News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit USA Today, poliţia a arestat o persoană.

Incidentul armat a avut loc în jurul orei locale 9 (19 ora României), a anunţat poliţia din San Francisco.

Un purtător de cuvânt al UPS a precizat că angajatul care a deschis focul este posibil să “fi întors arma împotriva sa”, dar nu are informaţii suplimentare.

Numeroase echipaje de poliţie au fost mobilizate la faţa locului, iar populaţia a fost sfătuită să evite zona sau se adăpostească. La scurt timp după aceea, forţele de ordine au anunţat că incidentul s-a încheiat, iar clădirea este sigură.

O femeie, care spune că este angajată UPS, a declarat că atacatorul a deschis focul la principalul nivel de sortare a coletelor.

Proprietarul unui service auto din apropiere, Robert Kim, a povestit că a auzit cinci sau opt focuri de armă în succesiune rapidă. Câteva momente mai târziu, “o gloată de şoferi UPS” au fugit pe stradă strigând, spune bărbatul.

Imagini publicate pe Twitter au arătat angajaţi UPS, în uniformă, conduşi de ofiţeri în afara clădirii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.