Compania AstraZeneca a transmis că primele livrări ale vaccinului anti-Covid pe care îl dezvoltă cu Universitatea Oxford vor fi, în primă fază, mai scăzute pentru Uniunea Europeană decât a fost anticipat, din cauza unei probleme în producţie, citează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt a anunţat într-un comunicat: „Volumele iniţiale vor fi mai mici decât a fost anticipat la început din cauza randamentului redus la o unitate de producţie”.

„Vom livra zeci de milioane de doze în lunile februarie şi martie pentru Uniunea Europeană, pe măsură ce continuăm să intensificăm volumul producţiei”, a adăugat el, fără a da detalii.

O decizie privind aprobarea UE a vaccinului este aşteptat să fie luată la finalul lunii ianuarie, scrie Reuters.

În prezent, în Uniunea Europeană sunt aprobate pentru utilizare vaccinurile anti-Covid dezvoltate de Pfizer/ BioNTech şi Moderna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.