Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a declarat că raidurile aeriene ale alianţei conduse de SUA i-au sporit determinarea de a continua să se „lupte şi să distrugă” forţele rebelilor din ţară, în timp ce sute de sirieni au ieşit pe străzi pentru a demonstra că nu se ascund de atacuri, scrie The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Assad a precizat că nu îşi va schimba metodele de a se lupta cu „terorişti din toate părţile ţării”.

Mai devreme, guvernul sirian a publicat un videoclip în care Assad, îmbrăcat în costum şi cu cravată, poate fi văzut cum ajunge la sediul Preşedinţiei siriene pentru a-şi relua programul obişnuit. „Dimineaţa rezistenţei”, se arată în descrierea videoclipului.

În acelaşi timp, sute de sirieni au ieşit pe străzi în pieţele din Damasc pentru a demonstra că nu se ascund şi a-şi arăta susţinerea faţă de regimul lui Assad.

În imagini pot fi văzuţi bărbaţi care flutură steagurile Siriei, Rusiei şi Iranului.

De asemenea, sunt afişate imagini cu Assad, maşinile claxonează iar cetăţenii pot fi văzuţi arătând semnul victoriei.

„Nu ne este frică de rachetele americane, le-am umilit rachetele, noi suntem pe străzi, în pieţe, nu în adăposturi. Sirienii râd de ei”, a afirmat unul dintre protestatari, Mahmoud Ibrahim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.