Trupele ruse se pare că au cucerit oraşului Kreminna din regiunea estică Lugansk, a anunţat Ministerul britanic al Apărării în raportul zilnic publicat pe contul de Twitter, deşi nu a oferit mai multe detalii în acest sens, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţii anterioare sugerau că forţele ruse controlau Kreminna, un oraş cu aproximativ 18.000 de locuitori.

Ministerul a adăugat că au fost înregistrare lupte grele în sudul oraşului Izium, în timp ce forţele ruse încearcă să avanseze spre oraşele Sloviansk şi Kramatorsk din nord şi est, se arată în postare.

De asemenea, forţele ruse încearcă, probabil, să încercuiască poziţii puternic fortificate ucrainene din estul ţării, se arată pe contul de Twitter al Ministerului britanic al Apărării.

Forţele ucrainene pregătesc apărarea în regiunea Zaporijie în eventualitatea unui potenţial atac organizat de trupele ruse din sud, a mai precizat ministerul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.