American Airlines îşi suspendă pe termen nedeterminat toate zborurile către Venezuela, pe fondul unor tensiuni politice în ţara sud-americană, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania aeriană va continua să lucreze cu membrii echipajelor, liderii de sindicat şi principalii acţionari pentru a reîncepe serviciile când condiţiile vor fi potrivite, a informat o purtătoare de cuvânt.

American Airlines îşi suspendase temporar zborurile către Venezuela luna aceasta după ce sindicatul piloţilor companiei a făcut apel la angajaţi să refuze zborurile în ţara sud-americană în urma sfaturilor de călătorie emise de Departamentul de Stat american.

Mai multe companii aeriene şi-au oprit zborurile către Venezuela din cauza îngrijorărilor privind securitatea şi datoriilor guvernului de la Caracas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.