Poliţia franceză a evacuat duminică, în ziua alegerilor prezidenţiale, esplanada din faţa Muzeului Luvru, din motive de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura de Poliţie din Paris a anunţat pe Twitter că evacuarea Esplanadei Luvrului ţine de “simple verificări în curs desfăşurate ca măsuri de precauţie”.

Imagini de la faţa locului arată poliţia izolând zona cu bandă, în timp ce oamenii erau îndepărtaţi de muzeu, scrie Washington Post.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Presa locală a afirmat că un câine poliţist ar fi găsit un pachet suspect în zonă, dar informaţia nu a fost confirmată deocamdată.

Potrivit Associated Press, curtea evacuată este locul unde Emmanuel Macron şi echipa sa intenţionează să sărbătorească o eventuală victorie.

Reprezentanţii candidatului de centru au anunţat că esplanada a fost evacuată ca măsură de precauţie, fără a preciza natura ameninţării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.