Republicanul Donald Trump a susţinut marţi seara că în următoarele dezbateri prezidenţiale o va ataca mai dur pe contracandidata sa democrată, după ce presa americană a declarat-o câştigătoare a primei dezbateri pe Hillary Clinton. De asemenea, miliardarul republican a explicat că a păstrat o atitudine mai relaxată pentru a nu răni sentimentele altor persoane, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News, conservatorul l-a acuzat pe moderatorul Lester Holt că i-ar fi adresat întrebări mult mai dure prin comparaţie cu întrebările pentru Hillary Clinton, deşi moderatorul este înregistrat drept alegător republican în New York.

De asemenea, miliardarul republican s-a plâns că moderatorul nu a pus întrebări mai presante despre scandalul serverului privat de e-mail al lui Hillary Clinton.

”Nu a întrebat-o despre e-mailuri, nu a întrebat-o despre scandaluri, nu a întrebat-o nimic despre Benghazi. Nu a întrebat-o despre multe lucruri. De ce? Nu ştiu”, a declarat Trump.

Donald Trump a declarat că s-a simţit tentat să aducă în discuţie numeroasele ”relaţii extramaritale ale lui Bill Clinton”, însă s-a abţinut pentru că fiica cuplului era prezentă în sală.

”Aş fi putut să o atac mai dur în anumite privinţe. Însă am adoptat o atitudine calmă pentru că nu voiam să rănesc sentimentele altor persoane”.

De asemenea, republicanul a recunoscut că Hillary Clinton i-ar fi intrat sub piele în timpul dezbaterii prezidenţiale.

Hillary Clinton a adus în discuţie în timpul dezbaterii cazul fostei Miss Universe, Alicia Machado, pe care Donald Trump a abuzat-o verbal numind-o ”Miss Piggy” (n.r Miss Porcuşor) după ce aceasta s-a îngrăşat câteva kilograme.

Însă, miliardarul republican a dezminţit toate acuzaţiile susţinând că Alicia Machado ”s-a îngrăşat considerabil şi reprezenta un pericol pentru concursul de frumuseţe Miss Universe”.

Donald Trump s-a plâns că microfonul său a fost sabotat, iar volumul a fost redus prin comparaţie cu microfonul folosit de contracandidata sa democrată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.