Directoarea comunicării Casei Albe Alyssa Farah şi-a anunţat demisia - într-un gest care pare o recunoaştere tacită a înfrângerii lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După trei ani şi jumătate incredibili, voi părăsi Casa Albă pentru a mă consacra altor proiecte”, a anunţat joi cea care a fost purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence, iar apoi a Pentagonului, înainte de a ocupa actualul post.

”Sunt foarte mândră de lucrurile incredibile înfăptuite pentru a ne face ţara mai puternică şi mai sigură”, adaugă ea, fără să citeze vreun moment numele lui Donald Trump, al cărui mandat se încheie la 20 ianuarie.

După alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, în care Joe Biden a obţinut o victorie şi al căror rezultat Donald Trump refuză să-l recunoască, Alyssa Farah a rămas destul de discretă.

Atitudinea sa contrastează cu cea lui Kayleigh McEnany, purtătoaree de cuvânt a Casei Albe, care răspândeşte neobosită falsele acuzaţii de fraudă ale preşedintelui în exerciţiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.